Padlizsánkrémes Rozi nénik recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg padlizsán
- só
- bors
- 1 ek mustár
- 2 ek majonéz
- 1 ek piros arany
- 4 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- piros káposztalevél
Elkészítése:
Padlizsánt egészbe kis lángon fólia alatt megsütjük. Majd kihűtjük és megpucoljuk. Villával összenyomkodjuk, beletesszük a mustárt, majonézt, piros aranyt és ízlés szerint fűszerezzük. Majd jól kikeverjük. Káposzta levelet leforrázzuk, és kis háromszögeket vágunk belőle. Főtt tojás tetejére halmozunk egy keveset, erre rátesszük a káposztalevelet. Egész borsszem a szeme, sárgarépa az orra.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »