Padlizsánkrémes Rozi nénik recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg padlizsán
- só
- bors
- 1 ek mustár
- 2 ek majonéz
- 1 ek piros arany
- 4 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- piros káposztalevél
Elkészítése:
Padlizsánt egészbe kis lángon fólia alatt megsütjük. Majd kihűtjük és megpucoljuk. Villával összenyomkodjuk, beletesszük a mustárt, majonézt, piros aranyt és ízlés szerint fűszerezzük. Majd jól kikeverjük. Káposzta levelet leforrázzuk, és kis háromszögeket vágunk belőle. Főtt tojás tetejére halmozunk egy keveset, erre rátesszük a káposztalevelet. Egész borsszem a szeme, sárgarépa az orra.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »