Mexicói stílusú sült kukorica recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 4 főre:
- 4 db főtt kukorica
- 5 dkg vaj
- só
- bors
- chili pehely
- reszelt sajt
Elkészítése:
4 db főtt kukoricát lecsöpögtetünk a felesleges nedvességtől. kb 5 dkg olvasztott vajjal kenjük meg őket.
Sózzuk,borsozzuk, majd tegyük grillrácsra (serpenyőben is tökéletes az ízhatás). Pirítsuk meg szép aranybarnára kukoricánkat.
Tűzről levéve öntsük rájuk a serpenyőben maradt olvadt vajat, hintsük meg ízlés szerint chili pehellyel és szórjuk rá nekünk tetsző sajtot … hm fincsi igaz? Jó étvágyat!
Tipp:
Kukorica!!! … imádom, sülve -főve-sütve-párolva …
Jamie -nél láttam ezt a klassz ötletet és menten kis is próbáltam.
Aki szereti a csípős chilit, ne hagyja ki, ízorgia :)
Tengerparti feeling, amikor is a párás nyári levegőben száll a piruló kukorica fenséges illata…hm…
Kiváló kerti- party kaja!!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »