Medvehagymás töltött tojás recept

Hozzávalók:
2 személynek:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kisebb csokor medvehagyma
- só
- bors
- mustár
- 1 szál újhagyma
- 10 dkg majonéz
- 3 koktélparadicsom
- 2 marék salátakeverék
Elkészítése:
A tojásokat 10 perc alatt megfőzzük. Leöblítjük, és a héjától megszabadítjuk.
A tojást kettévágjuk, a sárgáját külön tálba rakjuk. A medvehagymát mosás után leszárítjuk, aprítóba tesszük, az újhagymát szintén. Felaprítjuk őket, a sárgájához adjuk, villával összetörjük, sózzuk, borsozzuk, mustárral ízesítjük, majd a majonézzel jól összekeverjük. A tojáskrémet visszatöltjük a fehérjébe, és mosott, leszárított vegyes salátára rendezzük egy tálon.
Koktélparadicsommal díszítjük, és behűtve tálaljuk bagettel.
A medvehagymás töltött tojás kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 8 g
Szénhidrát: 2 g
Zsír: 23 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »