Márványsajttal töltött gomba recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 20 dkg márványsajt
- 6 nagyobb csiperke gomba
- só
- bors
- 4 paradicsom
- 4 ek olívaolaj
Elkészítése:
A gombákat a törzsétől megszabadítjuk, és meghámozzuk. Olívával meglocsolunk egy alufóliával bélelt tepsit, és sorba rakjuk a gombafejeket.
Rokfort sajtot morzsolunk a közepébe, és megborsozzuk. A paradicsomot megmossuk, és mellétesszük a tepsibe. Megborsozzuk, olívaolajjal meglocsoljuk, és petrezselyemmel is megszórhatjuk, majd 200 fokos sütőben megsütjük kb. 20 perc alatt.
Húsok mellé kínáljuk,de önálló ételként is adhatjuk pl. bagett kíséretében.
A márványsajttal töltött gomba kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 127 kcal
Fehérje: 6 g
Szénhidrát: 3 g
Zsír: 10 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 6 g
Szénhidrát: 3 g
Zsír: 10 g
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.