Márványsajttal töltött gomba recept

Hozzávalók:
- 20 dkg márványsajt
- 6 nagyobb csiperke gomba
- só
- bors
- 4 paradicsom
- 4 ek olívaolaj
Elkészítése:
A gombákat a törzsétől megszabadítjuk, és meghámozzuk. Olívával meglocsolunk egy alufóliával bélelt tepsit, és sorba rakjuk a gombafejeket.
Rokfort sajtot morzsolunk a közepébe, és megborsozzuk. A paradicsomot megmossuk, és mellétesszük a tepsibe. Megborsozzuk, olívaolajjal meglocsoljuk, és petrezselyemmel is megszórhatjuk, majd 200 fokos sütőben megsütjük kb. 20 perc alatt.
Húsok mellé kínáljuk,de önálló ételként is adhatjuk pl. bagett kíséretében.
A márványsajttal töltött gomba kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 6 g
Szénhidrát: 3 g
Zsír: 10 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »