Márványsajttal töltött gomba recept

Hozzávalók:
- 20 dkg márványsajt
- 6 nagyobb csiperke gomba
- só
- bors
- 4 paradicsom
- 4 ek olívaolaj
Elkészítése:
A gombákat a törzsétől megszabadítjuk, és meghámozzuk. Olívával meglocsolunk egy alufóliával bélelt tepsit, és sorba rakjuk a gombafejeket.
Rokfort sajtot morzsolunk a közepébe, és megborsozzuk. A paradicsomot megmossuk, és mellétesszük a tepsibe. Megborsozzuk, olívaolajjal meglocsoljuk, és petrezselyemmel is megszórhatjuk, majd 200 fokos sütőben megsütjük kb. 20 perc alatt.
Húsok mellé kínáljuk,de önálló ételként is adhatjuk pl. bagett kíséretében.
A márványsajttal töltött gomba kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 6 g
Szénhidrát: 3 g
Zsír: 10 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »