Májpuffancs recept

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 5 doboz májkrém vagy ennek megfelelő mennyiségű kenőmájas
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 evőkanál zsemlemorzsa
- 3 evőkanál liszt
- esetleg pici só, bors (a májas már ízesített!)
- friss, vágott petrezselyem zöldje.
- a sütéshez olaj
Elkészítése:
A hozzávalókat összekeverjük. Rövid ideig állni hagyjuk. Evőkanállal bő, forró olajba szaggatjuk. Sülés közben maguktól is megfordulnak félidőben.
Sztori: Főzelékekhez finom, olcsó és gyors feltét.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »