Májpástétom recept
Hozzávalók:
- 2 db kenőmájas
- 1 kis fej vöröshagyma
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1-2 ek margarin
- só
- bors
Elkészítése:
A kenőmájast kiszedem a csomagolásából, és a margarinnal, ízlés szerint sóval, borssal jól összedolgozom. A 2 tojást keményre főzöm, ha kihűlt megpucolom, és apró kockákra vágom. A hagymát is apró kockákra vágom. A tojást, és a hagymát is belekeverem a masszába. Hűtőben 1-2 óra alatt lehűl, és összeérik. Mi pirítóssal szeretjük, de zsemlével is nagyon finom. Vacsorára jó választás!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »


