Madárkák recept

Hozzávalók:
- 2 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 db főtt burgonya
- egész fekete bors
- cékla
- uborka
- fodros petrezselyemzöld
Elkészítése:
Főtt tojást kettévágjuk, a sárgáját összekeverjük a főtt krumplival és sózzuk. A krumpliból megformázzuk a madárkák testét és beleültetjük a tojás fehér részébe. Fejüket is megformázzuk és fogvájóval a testére helyezzük. Egész bors a szemei. A céklából pedig a csőrét készítjük el.
Uborkából kivágjuk a farktollait. Fodros petrezselyem a szárnyai.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »