Madárkák recept

Hozzávalók:
- 2 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 db főtt burgonya
- egész fekete bors
- cékla
- uborka
- fodros petrezselyemzöld
Elkészítése:
Főtt tojást kettévágjuk, a sárgáját összekeverjük a főtt krumplival és sózzuk. A krumpliból megformázzuk a madárkák testét és beleültetjük a tojás fehér részébe. Fejüket is megformázzuk és fogvájóval a testére helyezzük. Egész bors a szemei. A céklából pedig a csőrét készítjük el.
Uborkából kivágjuk a farktollait. Fodros petrezselyem a szárnyai.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »