Madárkák recept
Hozzávalók:
- 2 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 db főtt burgonya
- egész fekete bors
- cékla
- uborka
- fodros petrezselyemzöld
Elkészítése:
Főtt tojást kettévágjuk, a sárgáját összekeverjük a főtt krumplival és sózzuk. A krumpliból megformázzuk a madárkák testét és beleültetjük a tojás fehér részébe. Fejüket is megformázzuk és fogvájóval a testére helyezzük. Egész bors a szemei. A céklából pedig a csőrét készítjük el.
Uborkából kivágjuk a farktollait. Fodros petrezselyem a szárnyai.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »
A legjobb krémes és szeletes sütik karácsonyra – 25 kipróbált recept
A karácsonyi időszakban mindig jól jön néhány biztosan bevált vendégváró sü
Tovább olvasom »

