Madárkák recept

Hozzávalók:
- 2 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 db főtt burgonya
- egész fekete bors
- cékla
- uborka
- fodros petrezselyemzöld
Elkészítése:
Főtt tojást kettévágjuk, a sárgáját összekeverjük a főtt krumplival és sózzuk. A krumpliból megformázzuk a madárkák testét és beleültetjük a tojás fehér részébe. Fejüket is megformázzuk és fogvájóval a testére helyezzük. Egész bors a szemei. A céklából pedig a csőrét készítjük el.
Uborkából kivágjuk a farktollait. Fodros petrezselyem a szárnyai.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »