Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Lepcsánka fokhagymás mártogatóssal recept

Lepcsánka fokhagymás mártogatóssal
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó



  • Hozzávalók:

    • 1 kg burgonya
    • 4 teáskanál só
    • 1 nagyobb vöröshagyma
    • 15 dkg liszt
    • 1 kis pohár tejföl
    • 3-4 gerezd fokhagyma

    Elkészítése:

    A burgonyát tisztítsd meg, és reszeld le káposztareszelőn. ( ha levet ereszt, akkor ki kell csavarni) Add hozzá a felaprított vöröshagymát, a sót, és a liszttel alaposan dolgozd össze.

    A masszából evőkanállal rakj kis halmokat a felforrósított olajba, kissé lapítsd el. Mindkét oldalát süsd pirosra.
    Az olajból kiemelve csöpögtesd le, és azon forrón kínáld.
    Tejfölös mártogatós: a fokhagymát fokhagymanyomóval áttörjük, elkeverjük a tejföllel, és a lepcsánka mellé kínáljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá