Kolbászos párna recept

Hozzávalók:
- 50 dkg sütőkolbász
- 1 csomag mirelit leveles tészta
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- reszelt sajt
Elkészítése:
A kolbászról lefejtjük a héját úgy,hogy a formáját megtartsa és kb.5cm -es darabokra vágjuk.A leveles tésztát felengedjük,lisztezett deszkán nagyon vékonyra kinyújtjuk és 10-szer 8cm-es téglalap alakúra vágjuk.Mindegyik közepére teszünk egy-egy kolbászt és ráhajtjuk a tésztát.A széleket jól nyomkodjuk össze,hogy szét ne nyíljanak.A párnákat sütőlemezre tesszük,tetejüket megkenjük felvert tojással,hegyes késsel néhányszor bevágjuk a tetejét/így sütés alatt kissé szétnyílik/,megszórjuk reszelt sajttal.Előmelegített 200 fokos sütőben 25-30perc alatt aranybarnára sütjük.Forrón kínáljuk savanyúsággal.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »