Kolbászos párna recept

Hozzávalók:
- 50 dkg sütőkolbász
- 1 csomag mirelit leveles tészta
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- reszelt sajt
Elkészítése:
A kolbászról lefejtjük a héját úgy,hogy a formáját megtartsa és kb.5cm -es darabokra vágjuk.A leveles tésztát felengedjük,lisztezett deszkán nagyon vékonyra kinyújtjuk és 10-szer 8cm-es téglalap alakúra vágjuk.Mindegyik közepére teszünk egy-egy kolbászt és ráhajtjuk a tésztát.A széleket jól nyomkodjuk össze,hogy szét ne nyíljanak.A párnákat sütőlemezre tesszük,tetejüket megkenjük felvert tojással,hegyes késsel néhányszor bevágjuk a tetejét/így sütés alatt kissé szétnyílik/,megszórjuk reszelt sajttal.Előmelegített 200 fokos sütőben 25-30perc alatt aranybarnára sütjük.Forrón kínáljuk savanyúsággal.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »