Kecskesajtos sütőtökös párnácska recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag gyorsfagyasztott leveles tészta
- 10 dkg lágy kecskesajt
- 1 szelet sütőtök
- 1 kávéskanál kakukkfű
- 10 levél friss bazsalikom
- szerecsendió
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A sütőt előmelegítem 200 fokra. A sütőtököt nagyobb lyukú reszelővel lereszelem.
A bazsalikom levelet felaprítom. A fagyasztott leveles tésztát szoba hőmérsékleten felengedem, fél centi vastagságra nyújtom és kb. 6×6 cm-es négyzetekre vágom.
A tészták tetejét megkenem az elkevert tojással. Mindegyik tészta közepére teszek egy darabka kecskesajtot.
Mindegyik sajtra teszek egy kis kupac reszelt sütőtököt. Megszórom kakukkfűvel, bazsalikommal és reszelek rá egy leheletnyi szerecsendiót.
Előmelegített 200 fokos sütőben 25 perc alatt szép aranybarnára sütöm.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »