Kecskesajtos körözött körtével és dióval recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 20 dkg lágy kecskesajt
- 1 fej hagyma
- 1 tk bazsalikom szárított, morzsolt
- só
- 1 körte
- 1 marék apróra vágott, pirított dió
Elkészítése:
A diót apróra vágjuk, majd egy teflon serpenyőben megpirítjuk.
A hagymát lereszeljük, majd összekeverjük a kecskesajttal és a bazsalikommal. Ha szükséges, sózzuk.
Az egészet összekeverjük, hogy egy sűrű, de jól kenhető masszát kapjunk.
Tipp:
Pirítósra kenjük és körte szelettel díszítjük, amit megszórunk pirított dióval
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »