Kecskesajtos körözött körtével és dióval recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 20 dkg lágy kecskesajt
- 1 fej hagyma
- 1 tk bazsalikom szárított, morzsolt
- só
- 1 körte
- 1 marék apróra vágott, pirított dió
Elkészítése:
A diót apróra vágjuk, majd egy teflon serpenyőben megpirítjuk.
A hagymát lereszeljük, majd összekeverjük a kecskesajttal és a bazsalikommal. Ha szükséges, sózzuk.
Az egészet összekeverjük, hogy egy sűrű, de jól kenhető masszát kapjunk.
Tipp:
Pirítósra kenjük és körte szelettel díszítjük, amit megszórunk pirított dióval
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »