Dagi zsemle recept

Hozzávalók:
- 16 db zsemle
- 4 kisebb salátauborka
- 8 db paradicsom
- 4 közepes fej lila hagyma
- 40 dkg gépsonka, vagy virsli
- 20 dkg majonéz és joghurt
- só
Elkészítése:
A zsemlék tetejéből levágunk egy szeletet és kibelezzük őket. Az uborkát, a paradicsomot, a lila hagymát és a sonkát apróra vágjuk és a tálba tesszük, amiben a zsemlebél van. Beleöntjük a joghurtot és a majonézt, óvatosan összekeverjük. A kibelezett zsemléket megtöltjük a krémmel.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »