Dagi zsemle recept
Hozzávalók:
- 16 db zsemle
- 4 kisebb salátauborka
- 8 db paradicsom
- 4 közepes fej lila hagyma
- 40 dkg gépsonka, vagy virsli
- 20 dkg majonéz és joghurt
- só
Elkészítése:
A zsemlék tetejéből levágunk egy szeletet és kibelezzük őket. Az uborkát, a paradicsomot, a lila hagymát és a sonkát apróra vágjuk és a tálba tesszük, amiben a zsemlebél van. Beleöntjük a joghurtot és a majonézt, óvatosan összekeverjük. A kibelezett zsemléket megtöltjük a krémmel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »


