Bundás virsli recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- fél kg leveles vajas tészta
- 0,5 kg virsli
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a kenéshez
- szezámmag a szóráshoz
- reszelt sajt
Elkészítése:
A tésztát felengedjük, kinyújtjuk. Vékony csíkokra szeleteljük. A virslit egészben hagyjuk vagy ketté vágjuk. Beletekerjük a tésztába.
Sorba rakjuk egy tepsibe, megkenjük felvert tojással, megszórjuk szezámmaggal, reszelt sajttal. 180 fokos sütőbe tesszük, kb fél óra alatt megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »