Bundás virsli recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- fél kg leveles vajas tészta
- 0,5 kg virsli
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a kenéshez
- szezámmag a szóráshoz
- reszelt sajt
Elkészítése:
A tésztát felengedjük, kinyújtjuk. Vékony csíkokra szeleteljük. A virslit egészben hagyjuk vagy ketté vágjuk. Beletekerjük a tésztába.
Sorba rakjuk egy tepsibe, megkenjük felvert tojással, megszórjuk szezámmaggal, reszelt sajttal. 180 fokos sütőbe tesszük, kb fél óra alatt megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »