Bruschetta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 szelet rozskenyér
- 4 db nagyobb paradicsom
- 3-4 gerezd fokhagyma
- friss oregánó
- friss bazsalikom
- só
- őrölt fekete bors
- 2-3 evőkanál olívaolaj
Elkészítése:
A paradicsomokat kockára a zöld fűszereket apróra vágjuk. A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk. A paradicsomot összekeverjük a bazsalikommal, oregánóval, borssal, kevés sóval és az olíva olajjal.
A kenyerek mindkét oldalát megpirítjuk és ráhalmozzuk a paradicsomos “ragut”. Szórhatunk a tetejére mozzarella sajtot is.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »