Banános ropogós recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
1 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- szeletelt teljes kiőrlésű kenyér
- donum terrae diókrém
- érett banán (nem barna!)
- agávé szirup vagy méz (nálam pitypang szirup)
- durva szemű tengeri só
Elkészítése:
Gondoltam egy picit merészet! Ami a tengerentúlon megszokott és általános harapni való. Mi lenne ha banános pirítós lenne a reggeli? Mogyoró krémmel tutira működik!!! Ezúttal Donum Terrae Diókrém kenődik a puha banánkarikák alá :D
Bevállalósnak tűnik, de nem is az!!!
A kenyereket pirítóban ropogósra sütjük, azon melegében diókrémmel kenjük és banán karikákkal borítjuk, mézet vagy szirupot csorgatunk rá és egy csipetnyi durva szemű tengeri sóval hintjük.
Mogyoró krémmel már bevált ötlet, hááát dióval sem utolsó :D Látom ám a sok fintorgó nózit!!! Egyszer kell csak kipróbálni és többször is el fogod készíteni meglásd! :D
Kenyérpirítókat izzítani!
Forrás: https://vargaani.blogspot.hu
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.