Banános ropogós recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- szeletelt teljes kiőrlésű kenyér
- donum terrae diókrém
- érett banán (nem barna!)
- agávé szirup vagy méz (nálam pitypang szirup)
- durva szemű tengeri só
Elkészítése:
Gondoltam egy picit merészet! Ami a tengerentúlon megszokott és általános harapni való. Mi lenne ha banános pirítós lenne a reggeli? Mogyoró krémmel tutira működik!!! Ezúttal Donum Terrae Diókrém kenődik a puha banánkarikák alá :D
Bevállalósnak tűnik, de nem is az!!!
A kenyereket pirítóban ropogósra sütjük, azon melegében diókrémmel kenjük és banán karikákkal borítjuk, mézet vagy szirupot csorgatunk rá és egy csipetnyi durva szemű tengeri sóval hintjük.
Mogyoró krémmel már bevált ötlet, hááát dióval sem utolsó :D Látom ám a sok fintorgó nózit!!! Egyszer kell csak kipróbálni és többször is el fogod készíteni meglásd! :D
Kenyérpirítókat izzítani!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »