Avokádókrém recept

Hozzávalók:
- 2 db érett(puha) avokádó
- 4 gerezd fokhagyma
- fél citrom vagy lime leve
- só
- bors
- kevés főzőtejszín
Elkészítése:
Az avokádókat kettévágjuk, magját kiszedjük a húsát kiemeljük a héjából. Villával összetörjük, a zúzott fokhagymával, sóval, borssal, a citrom levével és a főzőtejszínnel jól kikeverjük. Pirítós kenyérre kenve vagy tortilla csipsszel mártogatva nagyon finom.
Csak a teljesen puha avokádóból készíthető, a hozzávalók ízlés szerint változtathatók.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »