Avokádókrém recept
Hozzávalók:
- 2 db érett(puha) avokádó
- 4 gerezd fokhagyma
- fél citrom vagy lime leve
- só
- bors
- kevés főzőtejszín
Elkészítése:
Az avokádókat kettévágjuk, magját kiszedjük a húsát kiemeljük a héjából. Villával összetörjük, a zúzott fokhagymával, sóval, borssal, a citrom levével és a főzőtejszínnel jól kikeverjük. Pirítós kenyérre kenve vagy tortilla csipsszel mártogatva nagyon finom.
Csak a teljesen puha avokádóból készíthető, a hozzávalók ízlés szerint változtathatók.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

