Avokádókrém recept

Hozzávalók:
- 2 db érett(puha) avokádó
- 4 gerezd fokhagyma
- fél citrom vagy lime leve
- só
- bors
- kevés főzőtejszín
Elkészítése:
Az avokádókat kettévágjuk, magját kiszedjük a húsát kiemeljük a héjából. Villával összetörjük, a zúzott fokhagymával, sóval, borssal, a citrom levével és a főzőtejszínnel jól kikeverjük. Pirítós kenyérre kenve vagy tortilla csipsszel mártogatva nagyon finom.
Csak a teljesen puha avokádóból készíthető, a hozzávalók ízlés szerint változtathatók.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »