Avokádó krém recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 1 nagyobb puha avokádó
- kis doboz tejföl
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 1 ek majonéz
- só
- bors
Elkészítése:
Az avokádót megpucoljuk, a belsejében lévő magot kivesszük, felkockázzuk és összetörjük villával (fontos, hogy puha legyen az avokádó, ha keményen vesszük meg tegyük ki napos helyre és megérik 1-2 nap alatt) beletesszük a többi hozzávalót és kézi habverővel kikeverjük. Pirítósra kenve a legfinomabb. Jó étvágyat!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.