Avokádó krém recept

Hozzávalók:
- 1 nagyobb puha avokádó
- kis doboz tejföl
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 1 ek majonéz
- só
- bors
Elkészítése:
Az avokádót megpucoljuk, a belsejében lévő magot kivesszük, felkockázzuk és összetörjük villával (fontos, hogy puha legyen az avokádó, ha keményen vesszük meg tegyük ki napos helyre és megérik 1-2 nap alatt) beletesszük a többi hozzávalót és kézi habverővel kikeverjük. Pirítósra kenve a legfinomabb. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »