Vajban sült ananászos csirkemell recept

Hozzávalók:
- 1 pár csirkemell
- só
- csirke fűszersó
- ananász konzerv
- sajt
- vaj
Elkészítése: A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk. Mindkét oldalát megsózzuk, és beszórjuk a fűszersóval. Egy tepsit kivajazunk, és ráfektetjük a csirkemell szeleteket. Mindegyik csirkemellre ráhelyezünk egy kis vajat, így nem fog kiszáradni sütés közben. Ezután megszórjuk az ananász darabokkal. Majd az egészet megszórjuk reszelt sajttal. A vajas csirkemell szeleteket ezután az előmelegített sütőbe tesszük, és 20 perc alatt puhára sütjük őket.
Nagyon finom lesz.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
Tipp:
A sütéshez többféle fűszersót is kipróbálhatunk, Csirke fűszersót, grillzöldség fűszersót, vagy bármi mást.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »