Vajban sült ananászos csirkemell recept

Hozzávalók:
- 1 pár csirkemell
- só
- csirke fűszersó
- ananász konzerv
- sajt
- vaj
Elkészítése: A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk. Mindkét oldalát megsózzuk, és beszórjuk a fűszersóval. Egy tepsit kivajazunk, és ráfektetjük a csirkemell szeleteket. Mindegyik csirkemellre ráhelyezünk egy kis vajat, így nem fog kiszáradni sütés közben. Ezután megszórjuk az ananász darabokkal. Majd az egészet megszórjuk reszelt sajttal. A vajas csirkemell szeleteket ezután az előmelegített sütőbe tesszük, és 20 perc alatt puhára sütjük őket.
Nagyon finom lesz.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
Tipp:
A sütéshez többféle fűszersót is kipróbálhatunk, Csirke fűszersót, grillzöldség fűszersót, vagy bármi mást.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »