Vajban sült ananászos csirkemell recept

Hozzávalók:
- 1 pár csirkemell
- só
- csirke fűszersó
- ananász konzerv
- sajt
- vaj
Elkészítése: A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk. Mindkét oldalát megsózzuk, és beszórjuk a fűszersóval. Egy tepsit kivajazunk, és ráfektetjük a csirkemell szeleteket. Mindegyik csirkemellre ráhelyezünk egy kis vajat, így nem fog kiszáradni sütés közben. Ezután megszórjuk az ananász darabokkal. Majd az egészet megszórjuk reszelt sajttal. A vajas csirkemell szeleteket ezután az előmelegített sütőbe tesszük, és 20 perc alatt puhára sütjük őket.
Nagyon finom lesz.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
Tipp:
A sütéshez többféle fűszersót is kipróbálhatunk, Csirke fűszersót, grillzöldség fűszersót, vagy bármi mást.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »