Sült töltött paprika recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 darab kaliforniai paprika
- 1 vöröshagyma
- 100 g szalonna
- 100 g mozzarella
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - koktélparadicsom
- só
- bors
- bazsalikom
- olaj
Elkészítése:
A paprikát hosszában kettévágjuk, magházát eltávolítjuk és vékonyan megkenjük olajjal. A szalonnát és az apróra vágott vöröshagymát megsütjük. A tojásokat felverjük és összekeverjük a szalonnával és a hagymával. A paprikákat óvatosan megtöltjük és sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk.
A paprikák tetejére pár szem félbevágott koktélparadicsomot teszünk és befedjük a felszeletelt mozzarellával.
Megszórjuk bazsalikommal és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »


