Angol töltött paprika recept

Hozzávalók:
- 8 szép nagy, húsos zöldpaprika
- 25 dkg főtt füstölt hús
- 3 kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 ecetes uborka
- 2 dl tejföl
- 5 dkg vaj
- só
Elkészítés:
A paprikát félbevágjuk, csumájukat kiszedjük, belsejüket az apró kockákra vágott füstölt hús, kemény tojás meg ecetes uborka keverékével töltjük, amelyet egy kevés tejföllel „kötünk”. Vajjal kikent tűzálló tálra egymás mellé fektetjük a paprikákat, a maradék tejföllel leöntjük, és a maradék vajat a tetejére morzsoljuk. A sütőben megsütjük, de nem pirítjuk meg.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »