Angol töltött paprika recept
Hozzávalók:
- 8 szép nagy, húsos zöldpaprika
- 25 dkg főtt füstölt hús
- 3 kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 ecetes uborka
- 2 dl tejföl
- 5 dkg vaj
- só
Elkészítés:
A paprikát félbevágjuk, csumájukat kiszedjük, belsejüket az apró kockákra vágott füstölt hús, kemény tojás meg ecetes uborka keverékével töltjük, amelyet egy kevés tejföllel „kötünk”. Vajjal kikent tűzálló tálra egymás mellé fektetjük a paprikákat, a maradék tejföllel leöntjük, és a maradék vajat a tetejére morzsoljuk. A sütőben megsütjük, de nem pirítjuk meg.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

