Angol töltött paprika recept

Hozzávalók:
- 8 szép nagy, húsos zöldpaprika
- 25 dkg főtt füstölt hús
- 3 kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 ecetes uborka
- 2 dl tejföl
- 5 dkg vaj
- só
Elkészítés:
A paprikát félbevágjuk, csumájukat kiszedjük, belsejüket az apró kockákra vágott füstölt hús, kemény tojás meg ecetes uborka keverékével töltjük, amelyet egy kevés tejföllel „kötünk”. Vajjal kikent tűzálló tálra egymás mellé fektetjük a paprikákat, a maradék tejföllel leöntjük, és a maradék vajat a tetejére morzsoljuk. A sütőben megsütjük, de nem pirítjuk meg.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »