Zöldséges krumpli csónakok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db nagyobb burgonya
- 30 dkg mirelit zöldség keverék
- 3 dl tejföl
- 5 dkg vaj
- 20 dkg reszelt trappista sajt
- 1 db tömlős krémsajt /200g/
- só
- őrölt fehérbors
- metélőhagyma
- szerecsendió
Elkészítése:
A burgonyát héjában megfőzzük. Héját lehúzzuk, hagyjuk kihűlni.
A zöldséget a vajon ételízesítővel, szerecsendióval, metélő hagymával és borssal fűszerezve megpároljuk. A burgonyát hosszában kettévágjuk, a közepét kanállal kikaparjuk.
A burgonyaforgácsot villával összetörjük, hozzákeverjük a zöldséget és a krémsajtot.
A keveréket a burgonyákba töltjük, tetejüket tejföllel meglocsoljuk, reszelt sajtot szórunk rá és előmelegített sütőben 180 fokon 15-20 percig sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »