Zöldséges krumpli csónakok recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 db nagyobb burgonya
- 30 dkg mirelit zöldség keverék
- 3 dl tejföl
- 5 dkg vaj
- 20 dkg reszelt trappista sajt
- 1 db tömlős krémsajt /200g/
- só
- őrölt fehérbors
- metélőhagyma
- szerecsendió
Elkészítése:
A burgonyát héjában megfőzzük. Héját lehúzzuk, hagyjuk kihűlni.
A zöldséget a vajon ételízesítővel, szerecsendióval, metélő hagymával és borssal fűszerezve megpároljuk. A burgonyát hosszában kettévágjuk, a közepét kanállal kikaparjuk.
A burgonyaforgácsot villával összetörjük, hozzákeverjük a zöldséget és a krémsajtot.
A keveréket a burgonyákba töltjük, tetejüket tejföllel meglocsoljuk, reszelt sajtot szórunk rá és előmelegített sütőben 180 fokon 15-20 percig sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

