Zöldséges krumpli csónakok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db nagyobb burgonya
- 30 dkg mirelit zöldség keverék
- 3 dl tejföl
- 5 dkg vaj
- 20 dkg reszelt trappista sajt
- 1 db tömlős krémsajt /200g/
- só
- őrölt fehérbors
- metélőhagyma
- szerecsendió
Elkészítése:
A burgonyát héjában megfőzzük. Héját lehúzzuk, hagyjuk kihűlni.
A zöldséget a vajon ételízesítővel, szerecsendióval, metélő hagymával és borssal fűszerezve megpároljuk. A burgonyát hosszában kettévágjuk, a közepét kanállal kikaparjuk.
A burgonyaforgácsot villával összetörjük, hozzákeverjük a zöldséget és a krémsajtot.
A keveréket a burgonyákba töltjük, tetejüket tejföllel meglocsoljuk, reszelt sajtot szórunk rá és előmelegített sütőben 180 fokon 15-20 percig sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »