Töltött zöldpaprika recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 4 szép nagy, húsos zöldpaprika
- 30 dkg körözött vagy sonkakrém
- tormás krémsajt
Elkészítés:
A paprikákat hosszában kettévágjuk, csumájukat kiszedjük, és üregüket — akár egy kis tányérkát — megtöltjük valamilyen ízes, fűszeres krémmel, pástétommal. Ha kirándulásra visszük magunkkal a megtöltött zöldpaprikát, a két felet összeillesztjük, hogy visszanyerje eredeti formáját; ha otthon tálaljuk, akkor a tálra a fél zöldpaprikákat egymás mellé fektetjük — vagy felvágott köré díszítésül —, és tetejüket retek- vagy paradicsomszeletekkel díszítjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.