Töltött zöldpaprika recept

Hozzávalók:
- 4 szép nagy, húsos zöldpaprika
- 30 dkg körözött vagy sonkakrém
- tormás krémsajt
Elkészítés:
A paprikákat hosszában kettévágjuk, csumájukat kiszedjük, és üregüket — akár egy kis tányérkát — megtöltjük valamilyen ízes, fűszeres krémmel, pástétommal. Ha kirándulásra visszük magunkkal a megtöltött zöldpaprikát, a két felet összeillesztjük, hogy visszanyerje eredeti formáját; ha otthon tálaljuk, akkor a tálra a fél zöldpaprikákat egymás mellé fektetjük — vagy felvágott köré díszítésül —, és tetejüket retek- vagy paradicsomszeletekkel díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »