Medvehagymás töltött tojások recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg vaj
- 2 ek liszt
- 1 ek mustár
- só
- őrölt fehér bors
- 2 dl tej
- 4-5 levél medvehagyma
Elkészítése:
A tojásokat megfőzzük. A medvehagymát apróra vágjuk. A vajból, tejből, lisztből sűrű besamelt főzünk. A tojásokat kettévágjuk, sárgájukat kivesszük és szitán vagy szűrőn áttörjük. A besamelt elkeverjük a tojások áttört sárgájával, mustárral, sóval, borssal és a medvehagymával. Habzsákba tesszük a krémet és betöltjük vele a tojásokat. Salátával, zöldségekkel díszíthetjük. Majonézes salátát adhatunk mellé. Ha nincs medvehagymánk készíthetjük snidlinggel, újhagymával is! Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »