Medvehagymás töltött tojások recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg vaj
- 2 ek liszt
- 1 ek mustár
- só
- őrölt fehér bors
- 2 dl tej
- 4-5 levél medvehagyma
Elkészítése:
A tojásokat megfőzzük. A medvehagymát apróra vágjuk. A vajból, tejből, lisztből sűrű besamelt főzünk. A tojásokat kettévágjuk, sárgájukat kivesszük és szitán vagy szűrőn áttörjük. A besamelt elkeverjük a tojások áttört sárgájával, mustárral, sóval, borssal és a medvehagymával. Habzsákba tesszük a krémet és betöltjük vele a tojásokat. Salátával, zöldségekkel díszíthetjük. Majonézes salátát adhatunk mellé. Ha nincs medvehagymánk készíthetjük snidlinggel, újhagymával is! Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »