Koktélparadicsom recept

Hozzávalók:
- 50 dkg apró szemű paradicsom
- 30 dkg krémsajt vagy körözött
- 10 dkg dió
Elkészítés:
A paradicsomok tetejét levágjuk, belsejüket kikaparjuk, és krémsajttal vagy a jó fűszeres körözöttel megtöltjük. (Ha krémsajttal töltjük, mindegyikre egy diódarabot is fektetünk.) A megtöltött paradicsomnak akkorának szabad lennie, hogy egyszerre be tudjuk kapni, és étkezés előtt italhoz kínáljuk. Nagyon szép, ha salátával bélelt tálra rakjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »