Koktélparadicsom recept

Hozzávalók:
- 50 dkg apró szemű paradicsom
- 30 dkg krémsajt vagy körözött
- 10 dkg dió
Elkészítés:
A paradicsomok tetejét levágjuk, belsejüket kikaparjuk, és krémsajttal vagy a jó fűszeres körözöttel megtöltjük. (Ha krémsajttal töltjük, mindegyikre egy diódarabot is fektetünk.) A megtöltött paradicsomnak akkorának szabad lennie, hogy egyszerre be tudjuk kapni, és étkezés előtt italhoz kínáljuk. Nagyon szép, ha salátával bélelt tálra rakjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »