Töltött cukkini recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Elkészítése:
A cukkinit meghámozzuk, hosszában elvágjuk és a belsejét egy kanál segítségével kivájjuk. Talpakat csinálunk nekik, mégpedig úgy, hogy az aljukból levágunk egy vékony szeletet, így biztos nem borulnak fel a tepsiben.
Egy kevés olajat hevítünk, melyen megpirítjuk a darált húst, majd hozzáadjuk a gombát és a cukkini aljáról ledarabolt kis részeket, persze mindent felaprítva.
A tűzről levéve, ha kicsit kihűt a tojást is belekeverjük, majd a reszelt sajtot és a végén fűszerezzük.
A cukkiniket megtöltjük a töltelékkel, majd egy kiolajozott tepsibe rakjuk. A tejfölt összekeverjük a liszttel és a tojással, majd a cukkinik tetejére kanalazzuk.
180 fokos sütőben addig sütjük míg a teteje meg nem pirul. Sajtot szórhatunk még a tetejére.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »