Tojásos lecsós tarhonya recept

Hozzávalók:
- 50 dkg tarhonya
- 5 közepes paprika
- 3 közepes paradicsom
- 3 közepes vöröshagyma
- 7 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg kolbász
- 10 dkg sajt
- 1 ek mustár
- 4 kávéskanál só
- bors ízlés szerint
- 6 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
Kevés olajon megpirítjuk a tarhonyát és felöntjük dupla mennyiségű forró vízzel, megsózzuk és fedő alatt puhára pároljuk.
A vöröshagymát megpucoljuk, cikkekre szeleteljük és kevés olajon megfonnyasztjuk, rátesszük a feldarabolt paprikát és a paradicsomot, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
A tojásokat felkarikázzuk a kolbásszal együtt.
Egy közepes tepsit kiolajozunk, belerakjuk a tarhonya felét, ráöntjük a lecsót, elosztjuk rajt a tojás és a kolbász szeleteket, majd ráöntjük a maradék tarhonyát.
A tejfölbe belekeverjük a mustárt és ráöntjük a tarhonya tetejére. Ráreszeljük a sajtot és sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »