Tepsis hal brokkolival és almával recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
65 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 70 dkg tőkehalfilé (Alaska pollock)
- 50 dkg brokkoli
- 2 alma
- 4 ek olívaolaj
- 1 tk curry por
- 1 citrom leve
- 1 kg burgonya
- 3 dl főzőtejszín
- só ízlés szerint
Elkészítése:
2 ek olívaolajjal meglocsolom a tepsi (32 x 24 cm) alját.
A burgonyát meghámozom, és a tepsi aljára karikázom, majd megsózom. Rárakom a felkockázott halat, meglocsolom a citrom levével, és megszórom a curryvel.
A brokkolit rózsáira szedem, az almát cikkekre vágom, és elrendezem a halon. Meglocsolom a tejszínnel és a maradék olajjal, ízlés szerint sózom.
170 fokos sütőben 50 perc alatt készre sütöm.
A tepsis hal brokkolival és almával kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 94 kcal
Fehérje: 6 g
Szénhidrát: 9 g
Zsír: 4 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 6 g
Szénhidrát: 9 g
Zsír: 4 g
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.