Tejszínes gomba recept

Hozzávalók:
- 1-2 ek olaj
- 100 g gomba
- 1 dl főző tejszín
- só
- petrezselyem
- 1 ek liszt
Elkészítése:
Az olajon megpároljuk a negyedelt gombát. Mikor már majdnem az összes leve elpárolgott, felöntjük a tejszínnel, és hozzáadjuk a sót és a petrezselymet.
Hagyjuk felforrni, ekkor keverjük hozzá a lisztet. Újra forrástól számított 5 percig főzzük.
Tipp:
Ez egy főre készült, mivel csak én szeretem a gombát. Ez volt a vacsim néhány szelet kenyérrel.
A tejszínes gomba kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 3 g
Szénhidrát: 7 g
Zsír: 15 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »
12 egyszerű és gyors tésztaétel – hétköznap estére is tökéletesek
Legyen szó gyors hétköznapi vacsoráról vagy látványos családi ebédről, egy
Tovább olvasom »