Tejszínes gomba recept

Hozzávalók:
- 1-2 ek olaj
- 100 g gomba
- 1 dl főző tejszín
- só
- petrezselyem
- 1 ek liszt
Elkészítése:
Az olajon megpároljuk a negyedelt gombát. Mikor már majdnem az összes leve elpárolgott, felöntjük a tejszínnel, és hozzáadjuk a sót és a petrezselymet.
Hagyjuk felforrni, ekkor keverjük hozzá a lisztet. Újra forrástól számított 5 percig főzzük.
Tipp:
Ez egy főre készült, mivel csak én szeretem a gombát. Ez volt a vacsim néhány szelet kenyérrel.
A tejszínes gomba kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 3 g
Szénhidrát: 7 g
Zsír: 15 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »