Tejszínes gomba recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
1 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1-2 ek olaj
- 100 g gomba
- 1 dl főző tejszín
- só
- petrezselyem
- 1 ek liszt
Elkészítése:
Az olajon megpároljuk a negyedelt gombát. Mikor már majdnem az összes leve elpárolgott, felöntjük a tejszínnel, és hozzáadjuk a sót és a petrezselymet.
Hagyjuk felforrni, ekkor keverjük hozzá a lisztet. Újra forrástól számított 5 percig főzzük.
Tipp:
Ez egy főre készült, mivel csak én szeretem a gombát. Ez volt a vacsim néhány szelet kenyérrel.
A tejszínes gomba kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 166 kcal
Fehérje: 3 g
Szénhidrát: 7 g
Zsír: 15 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 3 g
Szénhidrát: 7 g
Zsír: 15 g
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.