Tejfölös paprikás krumpli recept

Hozzávalók:
- 2 kg burgonya
- 1 közepes vöröshagyma
- 2 dl tejföl
- 30 dkg kolbász
- 5 ek napraforgó olaj
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 2 tk fűszerpaprika
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg liszt
- 2 gerezd fokhagyma
- 1.5 l víz
Elkészítése:
A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és az olajon megdinszteljük. Meghintjük fűszerpaprikával, belerakjuk a megpucolt és felkockázott burgonyát, felöntjük vízzel, ízlés szerint sózzuk-borsozzuk. Hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt és az összezúzott fokhagymát.
Tojásokat összedolgozzuk a liszttel és amikor megpuhult a burgonya akkor beleszaggatjuk a tésztát. Belekeverjük a tejfölt és pár percig még főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »