Tejfölös paprikás krumpli recept

Hozzávalók:
- 2 kg burgonya
- 1 közepes vöröshagyma
- 2 dl tejföl
- 30 dkg kolbász
- 5 ek napraforgó olaj
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 2 tk fűszerpaprika
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg liszt
- 2 gerezd fokhagyma
- 1.5 l víz
Elkészítése:
A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és az olajon megdinszteljük. Meghintjük fűszerpaprikával, belerakjuk a megpucolt és felkockázott burgonyát, felöntjük vízzel, ízlés szerint sózzuk-borsozzuk. Hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt és az összezúzott fokhagymát.
Tojásokat összedolgozzuk a liszttel és amikor megpuhult a burgonya akkor beleszaggatjuk a tésztát. Belekeverjük a tejfölt és pár percig még főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »