Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sült kolbász hagymaszósszal recept

Sült kolbász hagymaszósszal
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 3-4 nagy fej hagyma
    • 1 szál nyers kolbász
    • olaj
    • bors
    • babérlevél
    • rozmaring/kakukkfű
    • liszt
    • 1/2 l húsleves (kockából)
    • cukor

    Elkészítése:
    A hagymát megpucolom, vékonyan hosszában felszeletelem. Tepsibe rakom, megszórom sóval, borssal, szárított rozmaringgal/kakukkfűvel ízlés szerint, olajat öntök rá, összeforgatom. Erre az ágyra helyezem a feltekert, megszurkált szál kolbászt, közé babérlevelet tűzdelek, felöntöm a húslével és fólia alatt 180 fokon kb 1 órát párolom, majd fólia nélkül pirosra sütöm. A kolbászt leemelem, a visszamaradt hagymát egy serpenyőbe öntöm. Kb 2-3 ek lisztet szórok rá, ízesítem cukorral és beforralom, hogy sűrű szószt kapjak. Én krumplipürével tálalom, és paradicsomsalátát kínálok mellé. A család apraja nagyja imádja :)

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá