Sült kolbász hagymaszósszal recept

Hozzávalók:
- 3-4 nagy fej hagyma
- 1 szál nyers kolbász
- olaj
- só
- bors
- babérlevél
- rozmaring/kakukkfű
- liszt
- 1/2 l húsleves (kockából)
- cukor
Elkészítése:
A hagymát megpucolom, vékonyan hosszában felszeletelem. Tepsibe rakom, megszórom sóval, borssal, szárított rozmaringgal/kakukkfűvel ízlés szerint, olajat öntök rá, összeforgatom. Erre az ágyra helyezem a feltekert, megszurkált szál kolbászt, közé babérlevelet tűzdelek, felöntöm a húslével és fólia alatt 180 fokon kb 1 órát párolom, majd fólia nélkül pirosra sütöm. A kolbászt leemelem, a visszamaradt hagymát egy serpenyőbe öntöm. Kb 2-3 ek lisztet szórok rá, ízesítem cukorral és beforralom, hogy sűrű szószt kapjak. Én krumplipürével tálalom, és paradicsomsalátát kínálok mellé. A család apraja nagyja imádja :)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »