Spenótos burek recept

Hozzávalók:
- 1 csomag réteslap
- 50 dkg tehéntúró
- 3 dl tejföl vagy joghurt
- 1 dl ásványvíz
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 evőkanál só
- tetszés szerinti mennyiségű sós vizében főt spenót
Elkészítése:
A túrót áttörjük, hozzákeverjük a tejfölt vagy joghurtot, az ásványvizet, a tojást, a sót, és kikeverjük.
Kiolajozunk egy magasabb falú tepsit. Az aljára 3-4 réteslapot teszünk, melyek közé olajat locsolunk. Jöhet egy adag túrós krém, és így tovább rétegezzük, amíg van hozzávaló.
3-4 réteg krém jön ki ebből a mennyiségből. A réteslapokat kettesével vagy hármasával rakjuk. A tetejére 3-4 réteslap kerüljön.
Előmelegített sütőben sütjük kb. fél órát.
Én egy réteg túros tetejére tetem spenótot amit megfőztem egy kicsit sós vízben,így finomabb mert szeretem a spenótot,de nem kötelező,spenót nélkül is nagyon finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »