Sonkás-paradicsomos tojás recept

Elkészítés:
A tojásokat meghámozzuk, félbevágjuk, és belsejüket kikaparjuk, A kikapart tojássárgáját villával összetörjük, a füstölt hússal és egy
kevés tejföllel hígított majonézzel simára keverek. A tojásfehérjékbe töltjük, salátával kibélelt tálra egymás melléültetjük, és mindegyiket leborítjuk egy megsózott fél paradicsommal. A tojások közé mártást öntünk, és ezt a finomra vágott metélőhagymával meghintjük, mintha fű között álldogálnának a piros kalapos tojások. Szép, ha egy kanálka mártást félreteszünk, és pöttyösre spricceljük vele a paradicsomokat.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »