Sonkás-paradicsomos tojás recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Elkészítés:
A tojásokat meghámozzuk, félbevágjuk, és belsejüket kikaparjuk, A kikapart tojássárgáját villával összetörjük, a füstölt hússal és egy
kevés tejföllel hígított majonézzel simára keverek. A tojásfehérjékbe töltjük, salátával kibélelt tálra egymás melléültetjük, és mindegyiket leborítjuk egy megsózott fél paradicsommal. A tojások közé mártást öntünk, és ezt a finomra vágott metélőhagymával meghintjük, mintha fű között álldogálnának a piros kalapos tojások. Szép, ha egy kanálka mártást félreteszünk, és pöttyösre spricceljük vele a paradicsomokat.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.