Sonkás-paradicsomos tojás recept
Elkészítés:
A tojásokat meghámozzuk, félbevágjuk, és belsejüket kikaparjuk, A kikapart tojássárgáját villával összetörjük, a füstölt hússal és egy
kevés tejföllel hígított majonézzel simára keverek. A tojásfehérjékbe töltjük, salátával kibélelt tálra egymás melléültetjük, és mindegyiket leborítjuk egy megsózott fél paradicsommal. A tojások közé mártást öntünk, és ezt a finomra vágott metélőhagymával meghintjük, mintha fű között álldogálnának a piros kalapos tojások. Szép, ha egy kanálka mártást félreteszünk, és pöttyösre spricceljük vele a paradicsomokat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

