Slambuc recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- 30 dkg fodros metélt
- 15 dk füstölt szalonna
- só
Elkészítése:
A szalonnát kisütjük, zsírján megpirítjuk a tésztát, hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát és sót.
Annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje.
Amikor megfőtt, zsírjára sütöm.
A slambuc kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 103 kcal
Fehérje: 3 g
Szénhidrát: 14 g
Zsír: 4 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 3 g
Szénhidrát: 14 g
Zsír: 4 g
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.