Savanyú káposztás csirkemell recept
Hozzávalók:
- 70 dkg csirkemellfilé
- 50 dkg savanyú káposzta
- 3 dl kefir
- 10 dkg sajt
- 2 ek torma
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 5 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A savanyú káposztát kissé átmossuk. Összekeverjük a tormával, a fűszerekkel, és állni hagyjuk.
A megmosott csirkemellet felszeleteljük, sóval meghintjük és olajjal kikent tepsibe fektetjük. Ráterítjük a tormás-fűszeres káposztát.
180 fokos sütőben 30 percig sütjük, majd meglocsoljuk a kefirrel, megszórjuk a reszelt sajttal, és visszatolva szép pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »


