Savanyú káposztás csirkemell recept

Hozzávalók:
- 70 dkg csirkemellfilé
- 50 dkg savanyú káposzta
- 3 dl kefir
- 10 dkg sajt
- 2 ek torma
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 5 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A savanyú káposztát kissé átmossuk. Összekeverjük a tormával, a fűszerekkel, és állni hagyjuk.
A megmosott csirkemellet felszeleteljük, sóval meghintjük és olajjal kikent tepsibe fektetjük. Ráterítjük a tormás-fűszeres káposztát.
180 fokos sütőben 30 percig sütjük, majd meglocsoljuk a kefirrel, megszórjuk a reszelt sajttal, és visszatolva szép pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »