Rántott tojás recept

Hozzávalók:
- 10 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg sonka vagy párizsi
- só
- bors
- petrezselyem zöld
Elkészítése:
A főtt tojásokat hosszában kettévágjuk, kiszedjük a sárgájukat. A sonkát apróra vágjuk, majd hozzákeverjük az összetört tojássárgához, majd sóval, borssal és petrezselyem zölddel ízesítjük, majd visszatöltjük a fehérjébe és a két felet összenyomjuk, hogy egy rendes tojás legyen belőle. Panírozzuk mint a rántott húst és forró olajban kisütjük. Tartármártással kínáljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »