Rakott zöldséges tál recept
                            Hozzávalók:
- 10 burgonya
 - 4-5 közepes sárgarépa
 - 4 debreceni
 - 1 evőkanál ételízesítő
 - 1 póréhagyma
 - 1 dl víz
 - 1 kisebb zeller
 - só, bors, tejföl
 
Elkészítése: A répát és a burgonyát megpucoljuk, majd felkarikázzuk és olajjal kikent tepsibe rétegezzük. Közészórjuk a darabolt zellert és a karikázott hagymát is. Leöntjük ételízesítővel elkevert vízzel, majd forró sütőben kb. fél óráig sütjük. Közben bevagdossuk a debrecenit és a zöldségek tetejére helyezzük. Együtt készre sütjük őket.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

