Rakott zöldséges tál recept

Hozzávalók:
- 10 burgonya
- 4-5 közepes sárgarépa
- 4 debreceni
- 1 evőkanál ételízesítő
- 1 póréhagyma
- 1 dl víz
- 1 kisebb zeller
- só, bors, tejföl
Elkészítése: A répát és a burgonyát megpucoljuk, majd felkarikázzuk és olajjal kikent tepsibe rétegezzük. Közészórjuk a darabolt zellert és a karikázott hagymát is. Leöntjük ételízesítővel elkevert vízzel, majd forró sütőben kb. fél óráig sütjük. Közben bevagdossuk a debrecenit és a zöldségek tetejére helyezzük. Együtt készre sütjük őket.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »