Rakott zeller recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 25 dkg darált hús
- 4 közepes zeller
- 2 közepes vöröshagyma
- 4 evőkanál olaj
- 3 paradicsom
- só, bors , pici cukor
- zsemlemorzsa
- 15 dkg sajt
Elkészítése: A darált húst, az összedarabolt zellert, a hagymát és a paradicsomot olajon, sóval, borssal és egy pici cukorral megpároljuk és tűzálló tepsibe öntjük. A zsemlemorzsát megpirítjuk, és a reszelt sajttal a massza tetejére szórjuk. Rizzsel tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.