Legényfogó rakott krumpli recept

Hozzávalók:
- 1 kg krumpli
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg kolbász
- 1 szál póréhagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 10 dkg reszelt sajt
- 6 csemegeuborka
- 3 dl tejföl
- só, bors, kakukkfű, curry
Elkészítése:
A krumplit és a tojást megfőzzük, megpucoljuk és felkarikázzuk a póréhagymával és a kolbásszal együtt, a csemegeuborkát felkockázzuk.
A reszelt sajtot meghintjük curryvel és összekeverjük tejföllel.
Kevés olajon megdinszteljük a hagymát és a kolbászkarikákat sóval, borssal ízesítjük.
Egy közepes tepsit olajjal vékonyan kikenünk, majd beleteszünk egy sor karikára vágott krumplit, tojást és hagymás kolbászt. Meghintjük feldarabolt csemegeuborkával, meglocsoljuk tejföllel és sózzuk. Ezt még egyszer megismételjük, tetejét krumplival vonjuk be, meglocsoljuk a maradék tejföllel és sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »