Rakott káposzta recept

Hozzávalók:
- 1 kiló káposzta
- 30 dkg rizs
- 50 dkg darált hús
- Nagy pohár tejföl
- só,bors
- étolaj
- 15 dkg füstölt sajt
A savanyú káposztát kimossuk, majd megfőzzük. Kinyomkodjuk, majd megpirítjuk. Sóval borssal ízesítjük. Megfőzzük a rizst, majd a darált húsból rövid lével pörköltet készítünk. Miután mindent megfőztünk, kiolajozott tepsibe tesszük soronként. Először káposzta, utána hús, utána rizs. Amikor elfogynak az alapanyagok, a tetejére tejfölt öntünk, majd sajtot reszeltünk. Előmelegített sütőben 35-40 percig sütjük.
Küldte: Jagodits Tibor
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »