Rakott hús recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 kg burgonya
- fél kg darált hús
- 1 cs kolbászos tepsis burgonya alap
- 1 d tejföl
- sajt (ízlés szerint)
- 1 fej vöröshagyma
- olaj vagy zsír
Elkészítése:
Egy tepsit kizsírozunk, majd megtisztított, megmosott, karikára vágott burgonyát beleigazítjuk a tepsibe. A darált húst és az alapot a leírásnak megfelelően elkészítjük, majd a burgonyára öntjük és eligazítjuk rajta. Előmelegített sütőben egy óra alatt megsütjük. Mikor majdnem kész, akkor rászórjuk a sajtot és szép pirosra sütjük.
A receptet küldte: Éva! Köszönjük!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »