Rakott hús recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 kg burgonya
- fél kg darált hús
- 1 cs kolbászos tepsis burgonya alap
- 1 d tejföl
- sajt (ízlés szerint)
- 1 fej vöröshagyma
- olaj vagy zsír
Elkészítése:
Egy tepsit kizsírozunk, majd megtisztított, megmosott, karikára vágott burgonyát beleigazítjuk a tepsibe. A darált húst és az alapot a leírásnak megfelelően elkészítjük, majd a burgonyára öntjük és eligazítjuk rajta. Előmelegített sütőben egy óra alatt megsütjük. Mikor majdnem kész, akkor rászórjuk a sajtot és szép pirosra sütjük.
A receptet küldte: Éva! Köszönjük!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »