Rakott fokhagymás párizsi szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell
- 2 fej hagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 nagy doboz tejföl (375 g)
- só, bors, bazsalikom
- 20 dkg sajt
- 2-3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt
- olaj
Elkészítése:
A csirkemellett szeletekre vágjuk és párizsiasan kisütjük olajban. Lisztbe-tojásba mártjuk sütés előtt.
Egy nagy jénai aljában eloszlatjuk a kaikára vágott hagyát és a kisütött húsokat rátesszük, majd újabb sor hagyma következik.
A tejfölt zúzott fokhagymával, bazsalikommal ízesítjük (mindenki a saját íze szerint). Jól összekeverjük, majd meglocsoljuk a húsokat és megszórjuk reszelt sajttal.
180 fokra előmelegített sütőben sütjük 30 percig.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »