Sonkás rakott burgonya recept

Sonkás rakott burgonya
- Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- 20 dkg darált, főtt füstölt tarja
- 2 dl tejföl
- diónyi olvasztott vaj
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
Elkészítés:
Héjában megfőzzük a burgonyát, majd megtisztítva karikákra vágjuk. Közben a tejfölt a tarjával simára keverjük, hozzáadjuk a vajat, a tojások sárgáját – ha a tarja nem túl sós -, egy kevés sót, és végül a tojások kemény habbá vert fehérjét. A burgonyát a sonkakrémmel összekeverjük, és tűzálló tálban a sütőben átsütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »