Sonkás rakott burgonya recept
Sonkás rakott burgonya
- Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- 20 dkg darált, főtt füstölt tarja
- 2 dl tejföl
- diónyi olvasztott vaj
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só
Elkészítés:
Héjában megfőzzük a burgonyát, majd megtisztítva karikákra vágjuk. Közben a tejfölt a tarjával simára keverjük, hozzáadjuk a vajat, a tojások sárgáját – ha a tarja nem túl sós -, egy kevés sót, és végül a tojások kemény habbá vert fehérjét. A burgonyát a sonkakrémmel összekeverjük, és tűzálló tálban a sütőben átsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

