Rakott túros pecsenye recept
Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- 8 szelet karaj
- 25 dkg füstölt szalonna
- 25 dkg túró
- 2,5 dl tejföl
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 csokor metélőhagyma
- só
- őrölt bors
Elkészítése:
A burgonyát megfőzzük héjában, majd ha kihűlt meghámozzuk és felkarikázzuk. A húst kiklopfoltjuk, sózzuk, borsozzuk, majd kevés zsiradékon hirtelen elősütjük. A szalonnát megpirítjuk. Egy tepsiben egyenletesen eloszlatjuk, rátesszük a húsokat, majd a krumpli karikákat. Erre jön az áttört túró, majd meglocsoljuk a tejföllel elkevert tojásokkal. Megszórjuk a felaprított metélőhagymával és alufóliával letakarva megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »

