Rakott túros pecsenye recept

Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- 8 szelet karaj
- 25 dkg füstölt szalonna
- 25 dkg túró
- 2,5 dl tejföl
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csokor metélőhagyma
- só
- őrölt bors
Elkészítése:
A burgonyát megfőzzük héjában, majd ha kihűlt meghámozzuk és felkarikázzuk. A húst kiklopfoltjuk, sózzuk, borsozzuk, majd kevés zsiradékon hirtelen elősütjük. A szalonnát megpirítjuk. Egy tepsiben egyenletesen eloszlatjuk, rátesszük a húsokat, majd a krumpli karikákat. Erre jön az áttört túró, majd meglocsoljuk a tejföllel elkevert tojásokkal. Megszórjuk a felaprított metélőhagymával és alufóliával letakarva megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »