Rakott rizs Bagolyné módra recept

Hozzávalók:
- 50 dkg rizs
- 1 db leveskocka
- 1 doboz csemege kukorica
- 30-40 dkg párizsi
- 1 nagy paradicsom
- 1 db zöldpaprika
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- ételízesítő
- étolaj
Elkészítése:
A rizst a szokásos módon megfőzöm ( főzővízbe teszek egy leveskockát). Egy tepsit kiolajozok,belesimítom a megfőtt rizst. Ráöntöm a lecsepegtetett kukoricát. Erre ráreszelem a párizsit .Következik a paprika és paradicsom felkarikázva. Az egész tojásokat habverővel jó habosra felverem és ráöntöm az egész tetejére. Megszórom ételízesítővel és előmelegített sütőben kb 20-25 percig sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »