Rakott rizs Bagolyné módra recept
                            Hozzávalók:
- 50 dkg rizs
 - 1 db leveskocka
 - 1 doboz csemege kukorica
 - 30-40 dkg párizsi
 - 1 nagy paradicsom
 - 1 db zöldpaprika
 - 4 db 
 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - ételízesítő
 - étolaj
 
Elkészítése:
A rizst a szokásos módon megfőzöm ( főzővízbe teszek egy leveskockát). Egy tepsit kiolajozok,belesimítom a megfőtt rizst. Ráöntöm a lecsepegtetett kukoricát. Erre ráreszelem a párizsit .Következik a paprika és paradicsom felkarikázva. Az egész tojásokat habverővel jó habosra felverem és ráöntöm az egész tetejére. Megszórom ételízesítővel és előmelegített sütőben kb 20-25 percig sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

