Rakott rizs Bagolyné módra recept

Hozzávalók:
- 50 dkg rizs
- 1 db leveskocka
- 1 doboz csemege kukorica
- 30-40 dkg párizsi
- 1 nagy paradicsom
- 1 db zöldpaprika
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- ételízesítő
- étolaj
Elkészítése:
A rizst a szokásos módon megfőzöm ( főzővízbe teszek egy leveskockát). Egy tepsit kiolajozok,belesimítom a megfőtt rizst. Ráöntöm a lecsepegtetett kukoricát. Erre ráreszelem a párizsit .Következik a paprika és paradicsom felkarikázva. Az egész tojásokat habverővel jó habosra felverem és ráöntöm az egész tetejére. Megszórom ételízesítővel és előmelegített sütőben kb 20-25 percig sütöm.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »