Paradicsomos-babos egytál recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkehús (szárny, comb, mell stb.)
- 1/2 kg fejtett bab
- 2 nagy fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 5 dl paradicsomlé (házi)
- 2 evőkanál paradicsompüré
- só, bors, bazsalikom, chilli
Elkészítése:
A csirkehúst megtisztítjuk és fűszerezzük sóval, borssal. Egy hőálló edény aljára rakjuk őket.
A babot előfőzzük és lecsepegtetjük. A paradicsomléből, a paradicsompüréből és a fűszerekből mártást készítünk.
A hagymákat szálaira szeljük és beborogatjuk vele a húst, majd ráborítjuk a babot és végül a paradicsomszószt.
Végül fedjük le és irány a sütő. Kb 45 perc alatt, 180 fokon megsül a hús és összesülnek az ízek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »