Mozzarellával, fügével töltött csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 csirkemell filé
- 6 szelet mozzarella (kb 80 g)
- 1 nagyobb érett füge
- 2 gerezd fokhagyma
- rozmaringos, citromos, borsos, csilis, sós fűszermalom, de más fűszerekkel is készülhet ízlés szerint
Elkészítése:
A csirkemelleket középen megvágtam és kettéhajtottam. Jól megfűszereztem, majd hűtőbe tettem egy órára.
Megtöltöttem mozzarella és fügeszeletekkel, kevés nagyon apróra vágott fokhagymával, összehajtottam és fogpiszkálóval megtűztem.
Kevés, forró olajon mindkét oldalát fehéredésig sütöttem.
Tipp:
A töltött csirkemellel együtt sütött francia lecsóval (ratatouille-a)l töltött paprikával és mozzarellás, paradicsomos, bazsalikomos (caprese) padlizsánnal tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »