Spagettikrokett recept
Elkészítés:
A spagettit apró darabokra tördeljük, és sós vízben kifőzzük. Alaposan lecsurgatjuk, és meg is szikkasztjuk. A lisztből, vajból, meg a tejből sűrű besamelt főzünk, a tűzről levéve beletesszük a sajtot, megsózzuk, megborsozzuk, és ha kihűlt, belekeverjük a tojást meg a spagettit. Lisztezett deszkán ujjnyi vastagra simítjuk, és lisztes kézzel kis kroketteket formálunk belőle. A szokásos módon bepanírozzuk, és bő, forró olajban kisütjük. Sóska, vagy paradicsommártás illik hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

