Spagettikrokett recept
Elkészítés:
A spagettit apró darabokra tördeljük, és sós vízben kifőzzük. Alaposan lecsurgatjuk, és meg is szikkasztjuk. A lisztből, vajból, meg a tejből sűrű besamelt főzünk, a tűzről levéve beletesszük a sajtot, megsózzuk, megborsozzuk, és ha kihűlt, belekeverjük a tojást meg a spagettit. Lisztezett deszkán ujjnyi vastagra simítjuk, és lisztes kézzel kis kroketteket formálunk belőle. A szokásos módon bepanírozzuk, és bő, forró olajban kisütjük. Sóska, vagy paradicsommártás illik hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

