Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rácpaprikás recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg marhafelsál
    • 40 dkg zöldpaprika
    • 2 fej paradicsom
    • 1 kg kelkáposzta
    • 1 kg burgonya
    • 2 evőkanál olaj
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 kiskanál pirospaprika

    Elkészítés:
    Az apróra vágott hagymát az olajban fedő alatt megpirítjuk, a paprikával meghintjük, és megforgatjuk benne a vékonyra kivert hússzeleteket. Egy kevés vízzel félpuhára pároljuk, majd belevetjük a karikákra vágott zöldpaprikát, paradicsomot, a cikkekre vágott kelkáposztát és 10 perc múlva a megtisztított, kockákra vágott burgonyát. Egy kevés vízzel az egészet jó puhára pároljuk, végül rövid lére sütjük, úgy tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá