Rácpaprikás recept
Hozzávalók:
- 80 dkg marhafelsál
- 40 dkg zöldpaprika
- 2 fej paradicsom
- 1 kg kelkáposzta
- 1 kg burgonya
- 2 evőkanál olaj
- 1 fej vöröshagyma
- só
- 1 kiskanál pirospaprika
Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát az olajban fedő alatt megpirítjuk, a paprikával meghintjük, és megforgatjuk benne a vékonyra kivert hússzeleteket. Egy kevés vízzel félpuhára pároljuk, majd belevetjük a karikákra vágott zöldpaprikát, paradicsomot, a cikkekre vágott kelkáposztát és 10 perc múlva a megtisztított, kockákra vágott burgonyát. Egy kevés vízzel az egészet jó puhára pároljuk, végül rövid lére sütjük, úgy tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

