Rácpaprikás recept
 
                            Hozzávalók:
- 80 dkg marhafelsál
- 40 dkg zöldpaprika
- 2 fej paradicsom
- 1 kg kelkáposzta
- 1 kg burgonya
- 2 evőkanál olaj
- 1 fej vöröshagyma
- só
- 1 kiskanál pirospaprika
Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát az olajban fedő alatt megpirítjuk, a paprikával meghintjük, és megforgatjuk benne a vékonyra kivert hússzeleteket. Egy kevés vízzel félpuhára pároljuk, majd belevetjük a karikákra vágott zöldpaprikát, paradicsomot, a cikkekre vágott kelkáposztát és 10 perc múlva a megtisztított, kockákra vágott burgonyát. Egy kevés vízzel az egészet jó puhára pároljuk, végül rövid lére sütjük, úgy tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
 
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom » 
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom » 
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom » 
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom » 
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom » 
				
				10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

