Rácpaprikás recept

Hozzávalók:
- 80 dkg marhafelsál
- 40 dkg zöldpaprika
- 2 fej paradicsom
- 1 kg kelkáposzta
- 1 kg burgonya
- 2 evőkanál olaj
- 1 fej vöröshagyma
- só
- 1 kiskanál pirospaprika
Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát az olajban fedő alatt megpirítjuk, a paprikával meghintjük, és megforgatjuk benne a vékonyra kivert hússzeleteket. Egy kevés vízzel félpuhára pároljuk, majd belevetjük a karikákra vágott zöldpaprikát, paradicsomot, a cikkekre vágott kelkáposztát és 10 perc múlva a megtisztított, kockákra vágott burgonyát. Egy kevés vízzel az egészet jó puhára pároljuk, végül rövid lére sütjük, úgy tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »