Káposztás sztrapacska recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 kg házi savanyú káposzta
- 1 dl olaj
- só
- 5 db nagy krumpli
- 1 kis vörös hagyma
- 50 dkg liszt
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A káposztát az olajon megdinszteljük és ízlés szerint sózzuk. A krumplikat lereszeljük, hozzáadjuk a lisztet, a tojásokat, a hagymát is belereszeljük. Forrásban lévő vízbe szaggatjuk és kifőzzük,mint a nokedlit. Ha feljön a víz tetejére akkor van megfőve. Ha kész akkor a káposztával összekeverjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.