Káposztás sztrapacska recept

Hozzávalók:
- 1 kg házi savanyú káposzta
- 1 dl olaj
- só
- 5 db nagy krumpli
- 1 kis vörös hagyma
- 50 dkg liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A káposztát az olajon megdinszteljük és ízlés szerint sózzuk. A krumplikat lereszeljük, hozzáadjuk a lisztet, a tojásokat, a hagymát is belereszeljük. Forrásban lévő vízbe szaggatjuk és kifőzzük,mint a nokedlit. Ha feljön a víz tetejére akkor van megfőve. Ha kész akkor a káposztával összekeverjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »