Húsvéti rántott sajt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 szelet trappista sajt (kb.4-5 mm vastag)
- 4 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 szelet sonka
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- étolaj
Elkészítése:
Főtt tojásokat felkarikázzuk. Két-két szelet sajt közé teszünk 1-1 szelet sonkát és tojáskarikákat(amennyi ráfér).A sajtokat duplán bepanírozzuk.
Lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk majd ismét tojás és zsemlemorzsa következik. Bő olajban kisütjük. Ezt a receptet húsvétkor készítettem. Csak egy ötlet.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sztori: Ezt az ételt tavaly húsvétkor készítettem. Nem akaródzott fogyni a főtt tojás, füstölt sonka. Így próbáltam elhasználni belőle úgy, hogy ne csak a megszokott formában tálaljam!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »