Húsvéti rántott sajt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 szelet trappista sajt (kb.4-5 mm vastag)
- 4 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 szelet sonka
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- étolaj
Elkészítése:
Főtt tojásokat felkarikázzuk. Két-két szelet sajt közé teszünk 1-1 szelet sonkát és tojáskarikákat(amennyi ráfér).A sajtokat duplán bepanírozzuk.
Lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk majd ismét tojás és zsemlemorzsa következik. Bő olajban kisütjük. Ezt a receptet húsvétkor készítettem. Csak egy ötlet.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sztori: Ezt az ételt tavaly húsvétkor készítettem. Nem akaródzott fogyni a főtt tojás, füstölt sonka. Így próbáltam elhasználni belőle úgy, hogy ne csak a megszokott formában tálaljam!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »